Samenwerkingen en arrangementen

Door onze samenwerkingen met diverse bedrijven in Harlingen, kunnen wij u diverse arrangementen aanbieden. Zo kunt u zorgeloos gaan toeren met een van onze routes en voorafgaand, of achteraf genieten van een heerlijk hapje of drankje. U kunt zelfs overnachten in een Hotel in combinatie met onze choppers! 

Restaurant Jonas 
Als jij een restaurant in Harlingen zoekt met een geweldig uitzicht, goede menukaart en een fijne service, dan ben je bij Jonas aan het juiste adres. Jonas is hét restaurant in Harlingen waar je moet zijn. Op het terras heb je ruim uitzicht over de Waddenzee, waar je helemaal tot aan de eilanden kunt kijken. Je kunt bij Jonas terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of koffie met gebak.

Bij Jonas is de beleving voor de gasten heel erg belangrijk. Uiteraard kunnen zij dit bieden door het unieke uitzicht, maar ook de menukaart zorgt ervoor dat jij echt even kunt genieten.

Benieuwd naar meer? Kijk op: www.jonasharlingen.nl. 

Indien u meer wilt weten over de verschillende arrangementen, neem gerust contact met ons op.

TIP: De perfecte locatie voor familie- en bedrijfsuitjes om na het touren op de chopper af te sluiten met een lekker 3 gangen diner!

Poffertjeskraam; een gezellig restaurant aan de Haven van Harlingen ! 
De Harlinger Poffertjeskraam, gevestigd op het Havenplein in Harlingen, bestaat al sinds 1995. Ook de recepten stammen af uit deze tijd en zijn zeker authentiek en oud-Hollands te noemen en dat proef je!

Aan het mooiste plekje in Harlingen met uitzicht over de Waddenzee en de in- en uitvarende boten zijn heerlijke lekkernijen te verkrijgen. Snel, simpel en ontzettend lekker.

Dagje uit? Op weg naar de Waddeneilanden? Of iets te vieren? Wat het ook is, bij ons ben je aan het juiste adres! Of je nu met jouw grootouders, kinderen, vrienden of partner op pad bent, iedereen kan bij ons genieten!

Wij serveren namelijk ruim 70 verschillende pannenkoeken, waarbij meer combinaties op verzoek mogelijk zijn. Ook als je allergieën of intoleranties hebt, kunnen wij je verder helpen. Niet alleen pannenkoeken zijn onze specialiteit, want je kunt naast een bakje koffie ook genieten van onze verse wafels en ambachtelijke poffertjes. Wie wil dat nou niet?

Voor meer informatie www.poffertjeskraamharlingen.nl 

TIP: Ideaal om na het touren op de chopper met de Kids lekker op het terras een drankje te doen met poffertjes of een pannenkoek! Vraag ons gerust naar de arrangementen. 

Hotel de Trechter: een uniek en luxe hotel in Harlingen met uitzicht op de Waddenzee 
Maak een droom waar. Overnacht in een luxe comfortabele hotelkamer in een omgebouwde (zand) trechter met uniek uitzicht op de Waddenzee.

Naast de luxe van een fantastisch 2 persoons- boxspring treft u in uw kamer een badkamer met regendouche, een dubbele wastafel, een toilet, een gezellig zitje met minibar en een televisie aan. Voor uw optimale ontspanning en om uw wellness beleving te completeren is de kamer voorzien van een luxe jacuzzi. De omgebouwde trechter is daarmee een bijzonder object.

Genietend met een hapje en drankje heeft u een uniek uitzicht op de Nieuwe Willemshaven en op één van de grootste getijdengebieden ter wereld: de Waddenzee. De Waddenzee is bijzonder in haar soort. Maar liefst twee keer per dag verandert daar de wereld. Het ene moment vind je er kilometers uitgestrekte wadplaten en het andere moment staat alles onder water. Vanuit uw kamer heeft u direct zicht op aankomende en vertrekkende schepen en bij helder zicht zijn zelfs de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling waar te nemen. De ondergaande avondzon zorgt voor een romantische ambiance.

Het hotel ligt op loopafstand van het historische centrum van Harlingen, het treinstation Harlingen-Haven, restaurants en de terminal van de veerdiensten naar Terschelling en Vlieland.
Exclusieve suite voor 2 personen

  • Jacuzzie
  • Inclusief Minibar
  • Inclusief luxe ontbijt
  • Gratis WiFi
  • Gratis Parkeren
  • Centraal gelegen

Voor een impressie, meer informatie en reserveren:

www.slapenineentrechter.com