FAQ

Hieronder de meest voorkomende vragen en antwoorden. Heel handig want zo weet je precies waar je aan toe bent. Staat je vraag er niet bij? Mail dan voor informatie naar info@wadchopper.nl

Een E-Chopper is een volledig elektrisch aangedreven bromfiets voor 1 persoon. Onze E-Chopper is er 1 met brede banden en een stoer uiterlijk wat gebaseerd is op een Harley Davidson Chopper.

Ja, je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (B) of een bromfietsrijbewijs. Daarnaast dien je als berijder minimaal 16 jaar oud te zijn. Let op: Als je de E-Chopper huurt, moet je je rijbewijs of bromfietscertificaat altijd bij je hebben.

Een E-Chopper gaat niet harder dan 25 km/uur. Hierdoor valt de E-Chopper onder de categorie snorfietsen. Je dient je dus te houden aan de verkeersregels die gelden voor dit voertuig. Lees hier meer https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/verkeersveiligheid/veilig-rijden-op-de-snorfiets

In Nederland geldt voor berijders van een snorfiets een helmplicht. De E-chopper valt onder de categorie snorfietsen.

Nee, de E-chopper is een eenpersoonsvoertuig. Er mag dus geen kind of andere bijrijder op! Let op: Je bent niet verzekerd als je dit wel doet. Eventuele schade en letsel is voor eigen rekening.

Nee, je mag met de E-Chopper niet op het strand rijden.

De eerste keer zal wel even wennen zijn, maar als je kunt fietsen moet dit ook zeker lukken. Je krijgt vooraf altijd een duidelijke instructie.

Onze kosten verschillen per tijd en keuze die u maakt. Hieronder hebben wij een overzicht met de kosten per moment.
Moment Kosten
Twee uren, tijden in overleg € 32,50
Dagdeel, ochtend of middag € 47,50
Gehele dag € 67,50
Arrangement Alleen in overleg

Ja, je moet per E-Chopper € 100,- euro borg betalen. Uiteraard krijg je dit op dezelfde dag retour als blijkt dat je de E-Chopper zonder schade terug hebt gebracht. Als je schade hebt veroorzaakt aan het voertuig dan wordt de borg ingehouden. Dit gebruiken we dan voor reparaties. Wad chopper Harlingen beoordeeld bij elke terugkomst de E- Chopper op eventuele schade.

De kans dat dit gebeurd is zeer klein. De E-Choppers zijn namelijk erg betrouwbaar. Heb je een lekke band, of is er een ander technisch mankement aan de hand? Dan mag je ons bellen op +316 188 421 17. We kijken dan hoe we je kunnen helpen.

Wij geven altijd een volle accu mee. Is hij leeg omdat je te ver bent gegaan en daardoor het van te voren aangegeven actieradius hebt overschreden? Dan ben je zelf verantwoordelijk om terug te komen naar Wad Chopper Harlingen. Wil je dat we je ophalen of een nieuwe volle accu brengen? Dat is mogelijk, maar dan zijn wij gerechtigd kosten hiervoor aan jou door te berekenen.

Praktische informatie

We vinden het fijn als je een half uur voor de starttijd aanwezig bent. Wij verzorgen koffie/thee terwijl jij het verhuurcontract invult. Daarna krijg je nog een kleine uitleg en instructie en mag je eventueel een stukje proefrijden.

Zorg voor geschikte makkelijk zittende kleding wat past bij het weer van die dag. Wij adviseren iedereen een broek te dragen. Er zijn kluisjes beschikbaar waar je eventueel wat spullen kunt opbergen. Slecht weer? Geen probleem, we hebben wegwerp poncho’s beschikbaar.

Parkeren kan gemakkelijk nabij de locatie. Je kunt van ons een gratis dagkaart krijgen. Vraag hierna bij aankomst.

Er zijn diverse online routes beschikbaar voor Harlingen en omstreken. Deze kun je vinden op de site van Harlingenwelkomaanzee.nl Ook kun je hier ontdekken wat er te doen is in Harlingen en omstreken.

Ja dat kan, maar wel minimaal 7 dagen van te voren. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Wij hebben op dit moment 10 Choppers en 2 dubbelzitters beschikbaar

Enthousiast geworden? Reserveer direct een chopper!